Ahjus küpsetatud tatrapuder

Ahjus küpsetatud tatraroog Santa Marialt – lihtne ja kiire argipäeva õhtusöök!

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

  1. Võta pott, mida saad ahjus kasutada. 
  2. Kuumuta potis või ja lisa hakitud porru, porgand ja päikesekuivatatud tomatid. 
  3. Lisa juurde tatar ja küpseta mõni minut. 
  4. Sega korralikult läbi, raputa soola, pipart, peterselli ja vala juurde 400 ml puljongit või vett. 
  5. Eelkuumuta ahi 190 kraadi juurde. 
  6. Pane potile kaas või foolium peale ning pane ahju. Küpseta seal umbes 20 minutit kuniks vedelik on aurustunud.  
  7. Naudi!

tatar200 g
porgand1
porrulauk1
päikesekuivatatud tomat50 ml
aedviljapuljong400 ml
taimne või/margariin (nt Voimix)20 g
sool/pipar (Santa Maria Tellicherry must pipar)maitse järgi
Santa Maria Persillade ürdisool

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!