Maitsekas indiapärane salat koos krõbeda ja vürtsika tofuga, kõrval papadums. Maitsev ja kiire lõuna Santa Maria poolt!
Kogus: 4
- Lõika tofu umbes 2 cm kuubikuteks.
 - Võta taldrik ja sega seal maitseainesegu ja maisitärklis. Lisa kuubikuteks hakitud tofu sinna juurde ja kata tofu seguga.
 - Kuumuta õli pannil ja prae tofut keskmisel kuumusel umbes 2 minutit igalt küljelt.
 - Sega väikses kausis oliivõli soola ja pigistatud sidrunimahlaga.
 - Haki jämedalt rooma salat ja lõika kuubikuteks avokaado, mango, tomat ja kurk. Haki punane sibul.
 - Sega kõik salatikausis ja peale vala oliivõlikastet. Lisa juurde mint ja granaatõunaseemned.
 - Kuumuta papadumsid vastavalt pakil olevale instruktsioonile. Kui valmis, siis purusta need väiksemateks tükkideks ja lisa salatile. Kõige viimaseks lisa eelnevalt praetud tofu ja serveeri koos ülejäänud papadumsidega.
 
Retsept ja pilt: Santa Maria
