Klassikaline kamavaht on saanud veelgi mõnusama uue taimse kuue. See kerge magusroog paneb pidulikule õhtusöögile ilusa punkti.
Retseptist saab 6 portsjonit.
- Rösti kuumal pannil kamajahu 2 minutit. Nii saab kama sügavama ja pähklisema maitse. Lase 5 minutit jahtuda.
 - Vahusta suures kausis mikseri või vispliga vahukoor suhkruga. Vahukoor peab olema vähemalt mõned tunnid enne saanud külmkapis jahtuda, sest ega soe koor vahtu ei lähe!
 - Lisa vahukoorele 500g taimset jogurtit ning kamajahu. Sega ühtlaseks ning pane pooleks tunniks külmkappi tahenema.
 - Võid katsetada erinevate maitsetega, näiteks lisades vahule kaneeli, piparkoogimaitseainet või purustatud Marianne komme.
 - Serveeri vaht marjade, moosi või riivitud šokolaadiga.
 
