Kes ei mäletaks lapsepõlvest tuttavaid ümmargusi pilvelaadseid pannkooke, mida vanaema ikka hommikuti köögis meisterdas. Rända ajas tagasi ja valmista just sel laupäeval hommikusöögiks neid isuäratavaid koogikesi.
Kogus: 15 tk
VALMISTAMINE:
- Sõelu kokku küpsetuspulber ja jahu, veendudes, et pulber ja jahu oleksid korralikult segunenud.
 - Sega juurde suhkur ja sool.
 - Vispelda sisse jogurt.
 - Kui tainas tundub liiga paks, siis võid veidi lisada vett, ent tainas peaks olema üsna tihke ja veniv.
 - Lase tainal mõni minut seista, et küpsetuspulber aktiviseeruks.
 - Prae veidi rohkem kui keskmisel kuumusel mõnusad pontsakad pannkoogid, kus üks kook = 1 suurem supilusikatäis taigent. Kui koogid pealt mullitavad, on aeg need ringi keerata. Vajadusel mängi veidi kuumusega, et ääred ei kõrbeks ja koogid keskelt tooreks ei jääks.
 - Serveeri nt maapähklivõi ja moosiga, kaneeli ja suhkruga.
 
