See kreemjas pastaroog ei jäta kedagi külmaks ning on toitev ja maitsev. Lehtkapsas, mis on pungil kasulikest mineraalainetest ja vitamiinidest, särab selles toidus eriliselt.
VALMISTAMINE:
- Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees paki õpetuse kohaselt al dente.
- Rebi lehtkapsas varre küljest tükkideks ning eemalda puisemad varreosad. Loputa kikerherned vee all enne tarvitamist. Tükelda küüslauk, sibul ja/või porrulauk.
- Prae lehtkapsas koos küüslaugu ning sibula ja/või porrulauguga, kuni kapsas on läinud tumedamat värvi ning pehmenenud. Lisa kikerherned, taimne koor, maitsepärm ja sool/pipar. Hauta, et maitsed jõuaksid seguneda ja koor läheks kergelt podisema. Kui kaste on liiga paks, lisa taimset piima, kuni oled saavutanud endale meelepärase konsistentsi.
- Aseta spagetid taldrikule, lisa juurde kaste, sega kahvliga kergelt läbi ning kaunista soovi korral kirsstomatitega, peale võid puistada veel maitsepärmi.
- Naudi!