Panna cotta vaarika toormoosiga

Tõeline itaalia klassika koos mahlase vaarika toormoosi kattega.

Valmistamine:

  • Sega kõik koostisosad väikeses potis kokku. Lase keema, vahepeal segades, kuni kakaovõi on sulanud ning agar agar täielikult segunenud.
  • Vala segu ettevaatlikult väikestesse klaaspurkidesse või meelepärasesse serveerimisanumatesse.
  • Lase panna cottal külmkapis 2-3h tahkneda.
  • Samal ajal valmista vaarika toormoos keetes vaarikaid suhkruga potis, kuni vaarikad on pehmeks keenud.
  • Lase moosil jahtuda.
  • Serveerides lisa panna cottadele moos, värske vaarikas ning mõned piparmündilehed.
  • Head isu!

Retsepti autor on Taimse Teisipäeva vabatahtlik Marianne Pihelgas.

täisrasvane kookoskreem400 ml
vahtrasiirup4 tl
kakaovõi2 tl
vanillipasta1 tl
agar agar1 tl
vaarikad200 g
pruun suhkur2 tl
värsked vaarikad ja piparmündilehedserveerimiseks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!