Klassikalised õhukesed ülepannkoogid ehk krepid sügiseste õuntega.
- Sega suures kausis kokku jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool.
 - Sega väiksemas kausis kokku taimne piim, vesi ja õli.
 - Kalla märg segu kuivale segule. Sega, kuni koostis on ühtlane, kuid väldi ülesegamist, muidu jääb tekstuur liiga kummine.
 - Kuumuta pannil õli keskmisel kuni kõrgel kuumusel. Vala kulbitäis taigent pannile ja kalluta ühtlaselt üle panni ülepannkoogiks.
 - Kui kook pealt mullitama hakkab ja äärtest lahti lööb, keera see kiiresti ümber ja prae kuldpruuniks ka teiselt poolt.
 - Prae samal pannil õunatükid, kuni nad kergelt klaasjaks muutuvad, lisa hulka 1 tl kaneel ja prae veel veidi.
 - Serveeri pannkook kaneeliõuntega.
 
