Rabarberivorm

Lihtne ja maitsev vorm on imeline magustoit, mida rabarberiajal teha!


Valmistamine

  1. Määri õliga neli väikest või üks suurem ahjuvorm.
  2. Tükelda rabarberid ja jaga need ahjuvormidesse, lisa suhkur ja kaneel ning sega.
  3. Sega kausis kokku kaerahelbed, mandlijahu, pruun suhkur, sool ja õli. Puista segu rabarberitele.
  4. Küpseta rabarberivormi 180-kraadises ahjus 30-35 minutit. Suures vormis võib see veidi kauem aega võtta.
  5. Lase 5 minutit jahtuda, seejärel serveeri taimse jäätisega.
rabarber280 g
suhkur2 spl
kaneel1 tl
jämedad kaerahelbed2 dl
mandlijahu40 g
pruun suhkur2 spl
soolnäpuotsatäis
õli + määrimiseks0.5 spl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!