Kulinaarne rännak koduses köögis! Röstitaskutesse peidetud tofu shawarma koos värske salati ja kreemise kastmega on oivaline maitseelamus.
Valmistamine:
- Eelsoojenda ahi 200 kraadini.
 - Lõika juustuviilutaja või kartulikoorijaga tofust õhukesed viilud. Laota ettevaatlikult viilud paberiga kaetud ahjupannile, maitsesta need shawarma maitseainega.
 - Küpseta shawarma viilusid 20 min pöördõhuga ahjus, vahepeal ettevaatlikult segades.
 - Koori-tükelda juurviljad, vala kaussi koos salatikuubikutega ning maitsesta soola-pipraga.
 - Tükelda till, sega see koos kaerakreemi ning poole sidruni mahlaga kokku – maitsesta soola, pipra ja maitsepärmiga.
 - Rösti röstitaskud rösteris või pannil, kuni sai on kuldpruun. Pane kõik koostisosad rösttaskusse, nirista peale veidi kastet ning naudi soojalt!
 
Retsepti autor on Taimse Teisipäeva vabatahtlik Marianne Pihelgas.
