Babka on hõrk täidisega pärmitainasai, mis on kauniks palmikuks põimitud. Selles retseptis kasutame täidisena šokolaadi.
- Kaalu kaussi jahu, pärm, suhkur ja sool.
 - Kuumuta piim käesoojaks ning lisa see koos margariiniga kuivainetele. Seejärel sega kõik kokku, kuni tainas tuleb käte küljest lahti.
 - Jäta tainas tunniks ajaks rätiku alla kerkima. Samal ajal valmista täidis.
 - Lõika tume šokolaad tükkideks ja lisa koos teiste täidise koostisainetega potti. Kuumuta madalal kuumusel pidevalt segades, kuni kõik koostisosad on ühtlaselt sulanud ja segunenud.
 - Pärast kerkimist rulli tainas kergelt jahusel pinnal ristkülikukujuliseks. Tainakihi paksus võiks olla vähemalt 1,5 cm.
 - Määri täidis lahtirullitud taina peale, jäta ühele laiemale servale mõned sentimeetrid vaba ruumi.
 - Rulli tainas kokku, alustades laiemast otsast. Lõika saadud rull terava noaga pikuti pooleks.
 - Punu tainast palmik ribasid ükshaaval üle teise tõstes.
 - Tõsta palmik küpsetuspaberiga kaetud keeksivormi ja lase sel veel tund aega kerkida.
 - Küpseta babkat 180 kraadi juures 30-40 minutit.
 - Küpsemise ajal valmista siirup. Selleks kaalu potti suhkur ja vesi ning kuumuta kuni suhkur on sulanud.
 - Kui sai on valmis, võta see ahjust ja määri peale siirup.
 - Lase jahtuda ja naudi!
 
