Röstitud köögiviljade ja kreemise mooniseemnekastmega kerge sügisene pastasalat maitseb suurepäraselt nii sooja kui ka külmana.
Kogus: 6
VALMISTAMINE.
- Eelsoojenda ahi 200 kraadini.
 - Tükelda kõik köögiviljad ja pane ahjupannile. Lisa oliiviõli ja sool ning sega köögiviljad läbi.
 - Küpseta köögivilju ahjus 20-25 minutit või kuni bataat on pehme ja muud köögiviljad pruunikad.
 - Samal ajal keeda pasta.
 - Järgmisena valmista kaste: pane kõik koostisosad kaussi ning vispelda korralikult läbi. Maitse ja vajadusel lisa mõnda koostisosa juurde.
 - Kui köögiviljad on valmis, võta need ahjust ja lase paar minutit jahtuda.
 - Pane pasta suurde kaussi, vala peale köögiviljad ja kaste. Sega korralikult läbi.
 - Serveeri kohe või hiljem külmalt.
 
