See suus sulav juustukook on eriline just tänu värske sidruni mekile ja hapukasmagusale marjakastmele, mis lisavad klassikalisele koogile pisut vunki!
- Sulata kookosõli või margariin, purusta köögikombainis küpsised, kaerahelbed, kookoshelbed ning sega kõik ühtlaseks taignaks.
 - Kata lahtikäiv 20 cm diameetriga koogivorm küpsetuspaberiga ning suru küpsisesegu vormi põhja nii, et see kataks ühtlaselt põhja ning ulatuks veidi servast üles. Küpseta koogipõhja ahjus 12 minutit 190 °C juures.
 - Pane kõik tofusegu ained blenderisse või köögikombaini ning blenderda segu siidiseks massiks.
 - Vala segu koogipõhja peale ning küpseta ahjus 40 minutit 180 °C juures.
 - Lase koogil pool tundi jahtuda ja eemalda ettevaatlikult vormist.
 - Koogi jahtumist oodates valmista marjakaste – kuumuta potis marjad ja suhkur umbes 5 minutit, suru kahvliga marjad katki, lisa sidrunimahl ning kuumuta veel 2 minutit.
 - Serveeri kook marjakastmega ja naudi!
 
