Kõrvits on tõeline sügisehitt – meie armastame seda kombineerida vürtsidega! Lisaks tšillile annab sellele lihtsale supile vürtsi ingver ja maitset lisab eestimaine Food Studio aedviljapuljong. Tervislik, kiire ja viib keele alla!
VALMISTAMINE:
- Lõika puhastatud kõrvits kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuplaadile küpsetuspaberile ning vala peale veidi oliiviõli.
 - Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki ingver ja tšilli.
 - Pane hakitud ingver ja tšilli potti koos oliiviõliga.
 - Prae veidi ja lisa pakk Food Studio aedviljapuljongit.
 - Lisa puljongisse küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda pehmeks.
 - Mikserda saumikseriga püreeks.
 - Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!
 
